OM OSS

BILDELSPLOCKEN

 

 

Besöksadress:

Granuddsvägen 3

602 38 Norrköping

 

En bil går aldrig sönder när du har tid för det. Kom till oss på Bildelsplocken och demontera själv de delar du behöver. Här finns också personal som mot en extra avgift kan hjälpa dig med demonteringen om det behövs.

Vi har många bilar, och det kommer nya varje vecka. Flera bilar finns av varje modell. De flesta bilmodeller finns representerade. Missa inte möjligheten att hitta just den del du behöver till ett lågt pris.

 

Utöver Bildelsplocken har vi även Norrköpings Bilskrot AB samt butik på Blocket, där du kan beställa delar,till ordinarie pris.

www.

 

 

 

 

Vill du beställa delar till våra ordinarie priser ring till oss på Norrköpings Bilskrot AB och fråga efter den del du behöver så finns den framplockad från vårt lager när du kommer hit. Härifrån kan vi även skicka delar över hela norden. Snabbt och smidigt till ett bra pris.

 

Du når för beställning oss på tel 011-140330 el 0765-548648 och på mail nbilskrot@hotmail.com.

Vi säljer även delar via Bildelsbasen.se

 

På Norrköpings Bilskrot monterar vi ned bilar, hämtar skrotbilar samt hjälper dig att hitta reservdelar, däck och fälgar till din bil.

Verksamheten är auktoriserad av Länsstyrelsen

Vi är sedan 2013 miljöcertifierade enligt Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund, SBR.

 

Reservdelar

På Norrköpings Bilskrot tar vi tillvara alla delar vi kan från de bilar som skrotas.

Bildelarna läggs efter genomgång upp på Bildelsbasen. I vår Blocket Butik (Norrköpings Bilskrot AB) hittar du de kompletta bilar vi har inne just nu. Från dessa kan du också beställa de reservdelar du behöver.

 

 

Hämtningar

Vill du skrota din bil hämtar vi den utan kostnad för dig inom Östergötland samt Katrineholm och Nyköping.

Vi köper alla slags bilar, även trasiga och oregistrerade.

Vi hjälper även till med avregistreringen av bilen elektroniskt till Transportstyrelsen. De i sin tur återbetalar eventuell kvarvarande skatt och meddelar ditt försäkringsbolag

 

Fälgar & däck

Söker du fälgar eller däck har vi begagnade sådana till de flesta bilmodeller.

För mer information om just de fälgar eller däck som du söker är det bara att ringa så hjälper vi dig hitta rätt till din bil

 

 

DESIGNED BY : RIATH KAZEM - 0046708303666 - riathkazem1@gmail.com